Ga naar de inhoud

Aanmelden
Vakantietraining
22 juli t/m 26 juli 2024

Aanmelden

Beste ouders, 

Superleuk dat jullie kind of kids mee gaan doen met de vakantietraining! hieronder kun je de gegevens invullen. Indien je meerdere kinderen hebt kun je met 1  aanmelding meerdere kinderen opgeven. In het opmerkingen veld geef je aan welke kinderen er nog meer meekomen.

Formulier
Zomervakantie ( 1 dag)
€ 25,00
Zomervakantie ( 2 dagen)
€ 50,00
Zomervakantie ( 3 dagen)
€ 70,00
Zomervakantie ( 4 dagen)
€ 90,00
Zomervakantie ( 5 dagen)
€ 99,00
Vruchtenhagel toeslag (per dag)
€ 1,50

Totaal


Lekker sporten onder begeleiding

Dagindeling

Wij beginnen de dag om 09:00uur.  De dag zal verdeeld worden in vijf blokken. twee blokken sporten, één blok lunch en twee blokken sporten. 

Na de algemene start worden de kinderen verdeeld in verschillende groepen die apart van elkaar aan het dagprogramma gaan beginnen.  Na het eerste blok wordt fruit uitgedeeld. Na het tweede blok, zal de lunch beginnen waarna zij bij de lunch gezamenlijk zullen eten in de Kantine. De lunch zal volledig verzorgd zijn en er kan rekening gehouden worden met eventuele voedingseisen of allergieën. Na het derde blok zullen de kids voorzien worden van een snack. 

Om 17:00 uur zal de training afgelopen zijn. 

Voor welke kinderen?

De vakantietrainingen zijn voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, jongens en meisjes!. Het is niet nodig om al in een voetbal team of vereniging aangesloten te zijn. Op basis van leeftijd en sportniveau worden de kinderen bij elkaar ingedeeld om een zo leuk mogelijke dag te hebben.

vakantietraining

Ben je overtuigd?