Ga naar de inhoud

Aanmelden
Vakantietraining
29 april t/m 3 mei 2024

Aanmelden

Beste ouders, 

Superleuk dat jullie kind of kids mee gaan doen met de vakantietraining! hieronder kun je de gegevens invullen. Indien je meerdere kinderen hebt kun je met 1  aanmelding meerdere kinderen opgeven. In het opmerkingen veld geef je aan welke kinderen er nog meer meekomen.

Formulier
Meivakantie ( 1 dag)
€ 25,00
Meivakantie ( 2 dagen)
€ 50,00
Meivakantie ( 3 dagen)
€ 70,00
Meivakantie ( 4 dagen)
€ 90,00
Meivakantie ( 5 dagen)
€ 99,00
Vruchtenhagel toeslag (per dag)
€ 1,50

Totaal


Professionele begeleiding

Lekker sporten onder begeleiding

Na de Covid-19 crisis hebben wij ervaren dat het voor kinderen in de leeftijd 6 t/m 12 erg belangrijk is om in beweging te blijven. Na het onmetelijke succes van de zomertraining hebben wij besloten dit iedere vakantie door te gaan zetten. Met deze betaalde training wil Kids Active kinderen in de gelegenheid brengen om onder begeleiding de schoolvakantie door te kunnen trainen.

In de eerst volgende training zullen wij weer een 5 en 3-daags programma aanbieden: Iedere dag beginnen wij om 09:00 en 17:00 uur sluiten we af.

Gediplomeerd

Al onze trainers beschikken over KNVB trainings papieren

EHBO

Al onze trainers zijn voorzien van Kinder EHBO en reanimatie

VOG

Al onze trainers beschikken over een recente VOG verklaring

Dagindeling

Wij beginnen de dag om 09:00uur.  De dag zal verdeeld worden in vijf blokken. twee blokken sporten, één blok lunch en twee blokken sporten. 

Na de algemene start worden de kinderen verdeeld in verschillende groepen die apart van elkaar aan het dagprogramma gaan beginnen.  Na het eerste blok wordt fruit uitgedeeld. Na het tweede blok, zal de lunch beginnen waarna zij bij de lunch gezamenlijk zullen eten in de Kantine. De lunch zal volledig verzorgd zijn en er kan rekening gehouden worden met eventuele voedingseisen of allergieën. Na het derde blok zullen de kids voorzien worden van een snack. 

Om 17:00 uur zal de training afgelopen zijn. 

Voor welke kinderen?

De vakantietrainingen zijn voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, jongens en meisjes!. Het is niet nodig om al in een voetbal team of vereniging aangesloten te zijn. Op basis van leeftijd en sportniveau worden de kinderen bij elkaar ingedeeld om een zo leuk mogelijke dag te hebben.

vakantietraining

Ben je overtuigd?