Ga naar de inhoud

De drie dwaze dagen van mei

De drie dwaze dagen!

5 t/m 7 mei 2021

Koen stam training, Toernooitjes, Stormbaan, Playstation competitie en meeerrrr.....

Drie dagen doen wat jij leuk vindt!

Kom jij ook naar de drie dwaze dagen bij Schagen United? Met deze betaalde activiteit kun jij onder begeleiding van 3 top trainers lekker doen wat jij leuk vindt!

We gaan toernooitjes organiseren in 5 tegen 5 teams, Latje trap, boarding voetbal in 2-tegen-2 teams, Koen Stam (Assistent Trainer bij Feyenoord) komt in de avond training geven, er is een playstation avond of misschien zelfs wel twee keer! We gaan naar het strand voor voetvolley en beachvoetbal voor de voetballers! en beachandbal voor de handbalsters.

Je kunt er ook voor kiezen om 1 of 2 dagen te komen. Of alleen de Koen Stam training mee te doen.

Tennis

Beachtennis, Beachball, beachpadel & nog veel meer

voetbal

Beachvoetbal, Voetvolley, wedstrijden en toernooi

Handbal

Beachhandbal training, wedstrijden, Toernooi & Volleybal

Programma Woensdag

Op woensdag beginnen we met het 5 tegen 5 toernooitje. Rond 10:00 uur is iedereen aanwezig en gaan de poule indelingen gemaakt worden. Rond 13:00 uur is er lunch voor iedereen. Na de lunch worden de kwart & halve finales en de finale gespeeld. In de tussentijd kun je nog even de stormbaan op of je score neerzetten voor het latje trap toernooi. 

Voor de winnaars van de finale en Latjetrap is er een waardebon van € 5 voor de playstation of Xbox voor iedere winnaar. 

Rond 1700 uur kun je naar huis toe gaan om even te eten, maar om 1930 uur moet je weer op de club zijn voor de Koen Stam Training. Deze duurt 2 uur. om 2130 uur ben je klaar en zit de dag er op! Naar bed toe… 😉

 

Trainers

Jullie trainers voor Woensdag, Donderdag en Vrijdag zijn Sam Otten, Milan & Thomas. Best aardige trainers zeggen ze zelf…..

Programma Donderdag

Op donderdag slapen we eerst even uit en om 1000 uur verzamelen we op Groenoord. Om 1030 uur gaan we Fietsen naar Petten…. Fietsen ja. Goed gelezen…. Op Het strand kun je kiezen uit:

Na al die gekkigheid fietsen jullie weer naar huis rond 16:00 uur en om 19:00 uur begint de FIFA playstation & de Just-Dance competitie. Tot ongeveer 21:30 uur en dan allemaal weer naar huis zodat je bij kunt komen en bij kunt slapen voor dag 3 van de dwaze dagen.

Programma Vrijdag

Om 0930 uur verzamelen we allemaal weer op Groenoord.  Om 1000 uur gaan we beginnen. Jullie kunnen dan kiezen uit:
– 1 uur trainen
– Stormbaan
– Toernooitje 5 tegen 5
– Boardingvoetbal Toernooi 2 tegen 2
– Latje trap

Na de Lunch kunnen jullie finales spelen in toernooien en is er nog voetvolley of beachball waar je mee aan de slag kunt.

Om 1730 uur regelen we Patat, Kaassoufflés, kroketten en Frikandellen en om 1800 uur zijn de drie dol dwaze dagen weer voorbij!

Voor wie?

De drie dwaze dagen zijn voor kids tussen de 12 en 16 jaar, jongens en meiden!. Het is niet nodig om al in een voetbal team of vereniging aangesloten te zijn. Op basis van leeftijd en sportniveau worden de kinderen bij elkaar ingedeeld om een zo leuk mogelijke dag te hebben.

Aanmelden

Op het moment dat wij 20 aanmeldingen hebben kan het programma van start gaan! Meld je aan met je vrienden op de onderstaande link  Meld nu snel je kinderen aan. Zie hieronder de tarieven en de voorlopige aanmeldpagina voor de vakantietraining.

3 dagen

Inclusief Lunch en Drinken
60 eenmalig
  • Koen Stam Training
  • Playstation & Just-Dance avonden
  • Veel voetbal voor de voetballers en voetbalsters
  • Veel Handbal voor de handbalsters
Super nice

1 dag

Inclusief Lunch en Drinken
20 eenmalig
  • Koen Stam Training
  • of
  • Playstation & Just-Dance avond
  • Veel voetbal & handbal
Zekerz

Koen Stam Training

Woensdag avond 5 mei
10 eenmalig
  • Koen Stam Training
BEET-RRR