Ga naar de inhoud

Meivakantietraining
1 t/m 5 mei 2023

Professionele begeleiding

Vijf dagen sporten onder professionele begeleiding

De dag beginnen met een voetbaltoernooi, je virtuele skills laten zien tijdens het fifatoernooi, jezelf de beste marketmanager tonen tijdens een potje voetbalhandel, Nigel de Jong een rode kaart proberen aan te smeren in een potje ‘Neymar’s nachtmerrie’, of je tegenstander strategisch uitschakelen in een potje voetbalstratego; niks was vandaag te gek!

Aankomende meivakantie zullen wij een 5-daags programma aanbieden: 09:00 beginnen en 17:00 uur af te sluiten.

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00

Gedreven

Al onze trainers zijn gedraven om er een super leuke dag van te maken

Plezier

Plezier garantie tussen 09:00 en 17:00 uur

Fruit

Iedere dag lekker fruit op het menu!

Activiteiten

Om een gezonde afwisseling te creëren, zal de week afgewisseld worden met allemaal verschillende activiteiten. Je hoeft niet op voetbal te zitten om mee te doen. 

Dagindeling

Om 08:00 uur komen alle begeleiders samen om de dag door te nemen en voor te bereiden.  Om 08:30 verwachten wij de eerste kinderen op het complex. De dag zal verdeeld worden in vijf blokken. twee blokken activiteiten, één blok lunch en twee blokken Activiteiten. 

Na de algemene start worden de kinderen verdeeld in verschillende groepen die apart van elkaar aan het dagprogramma gaan beginnen.  Na het eerste blok wordt fruit uitgedeeld. Na het tweede blok, zal de lunch beginnen waarna zij bij de lunch gezamenlijk zullen eten bij de Kantine. De lunch zal volledig verzorgd zijn en er kan rekening gehouden worden met eventuele voedingseisen of allergieën. Na het derde blok zullen de kids voorzien worden van een snack. 

Om 17:00 uur zal de vakantietraining afgelopen zijn, maar je kunt uiteraar je kids eerder ophalen als je nog iets anders wilt doen in de vakantie.

Voor welke kinderen?

De trainingen zijn voor kinderen tussen de 6 en 13 jaar, jongens en meisjes!. Het is niet nodig om al in een voetbal team of vereniging aangesloten te zijn. Op basis van leeftijd en sportniveau worden de kinderen bij elkaar ingedeeld om een zo leuk mogelijke dag te hebben.

Aanmelden

KidsActive heeft reeds 3 jaar ervaring met het organiseren van Vakantietrainingen. Dit zal alweer de 10e vakantie training zijn, die wij organiseren. Ondertussen zijn er bijna 1750 kinderen op de vakantietraining geweest en hebben zij met heel veel plezier meegedaan.

Meld direct jouw kind of kinderen aan op de onderstaande link!

vakantietraining tarieven

Ben je overtuigd?