Ga naar de inhoud

Paasfeest Crowdfund actie

Paasfeest Crowdfund Actie

Samen staan we sterker!

Aankomende maandag 5 april, tweede paasdag, gaat de Schagen United Feestcommissie het allerleukste paasfeest organiseren voor de onderbouw. Met veel voetbalwedstrijden, een heus mini toernooi en veel voetbal!

Op dit moment hebben wij een aantal super gave activiteiten welke gesponsord worden door de vereniging zelf en door de vrienden van Schagen United:

  • Opblaas voetbal boarding met 3 velden
  • Straatvoetbal boarding
  • Stormbaan van 17,5 meter
  • Opblaas dartboard van 5 meter hoog

Net als met onze andere activiteiten weten wij dat het altijd nog gekker en beter kan! Voor alle kinderen hebben wij snacks en drinken klaar staan. Maar om het een onvergetelijke pasen te laten worden willen wij het nog even iets meer aankleden. . Daar hebben wij alleen iets meer fondsen voor nodig om dit te organiseren! Leuke prijzen, Paaseieren voor alle kinderen en misschien nog wat extra lekker te eten tijdens het paasfeest.

 
Totaal wat wij verwachten nodig te hebben voor alle kinderen: €150
 

Hieronder kun je zien hoeveel wij reeds hebben gerealiseerd:

Form with ID 582 not found

Mocht je ergens over twijfelen, vragen hebben of op een andere manier een bijdrage willen leveren? Bel dan gerust naar dit nummer 0627005897 of mail naar jurre

Crowdfund formulier

Vul hieronder je gegevens in en rond de betaling af met iDeal. Met jouw bijdrage gaan we er een supergave dag van maken! Wil je op een andere manier een bijdrage leveren of dit anoniem doen. Neem dan contact met ons op

Formulier niet gevonden

Dit bedrag wordt rechtstreeks op de rekening van Schagen United gestort middels een Mollie iDeal betaling!