Ga naar de inhoud

Sport & Spel Mei 2020

Sport & Spel
6 mei 2021

Lekker buiten op het strand - donderdag 6 mei

De hele dag sport & spel onder professionele begeleiding

In de Covid-19 crisis hebben wij ervaren dat het voor kinderen in alle leeftijden erg belangrijk is om in beweging te blijven. Na het onmetelijke succes van de zomertraining hebben wij besloten dit iedere vakantie door te gaan zetten en nu een aparte Sport en Spel dag te organiseren voor kinderen die geen lid zijn van een sportvereniging. Met deze betaalde dag willen wij kinderen in de gelegenheid brengen om onder professionele begeleiding de schoolvakantie actief te kunnen bewegen. Of je nu lid bent van de voetbal, hockey, gym of tennis. Dat maakt niet uit. Zelfs als je nergens lid bent kun je mee doen!

Donderdag 08:45 – 17:00 (Strandprogramma) in Petten

Professionele begeleiding

 Door gebruik te maken van professionals willen wij graag de kinderen de mogelijkheid geven om te werken aan verschillende vaardigheden gedurende deze dag en veel verschillende sporten en activiteiten uit te proberen. Onder begeleiding van Juf Hannah & de reddingsbrigade gaan deze kinderen een fantastische dag tegemoet! 

Gediplomeerd

Al onze begeleiders zijn gediplomeerd

EHBO

Al onze begeleiders zijn voorzien van Kinder EHBO

VOG

Al onze begeleiders beschikken over een recente VOG verklaring

Sport & Spel

Na 4 achtereenvolgende sportweken te hebben georganiseerd hebben wij zeer veel ervaring met verschillende sporten en activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan:

Naast deze sporten hebben we ook Beachball, beachtennis, Twister, touwtrekken, Kubb, Molkky & een stormbaan. 

Donderdag 5 mei

Op donderdag beginnen wij om 09:00 uur. Kinderen kunnen zich melden bij de reddingsbrigade post in Petten (Petten-zuid). Vanaf 0830 uur kunnen kinderen aankomen op het strand en verzamelen wij bij de reddingsbrigadepost op het strand

De dag zal verdeeld worden in vijf blokken. twee blokken activiteiten, één blok lunch en twee blokken activiteiten. 

Na de algemene start worden de kinderen verdeeld in verschillende groepen die apart van elkaar aan het dagprogramma gaan beginnen.  Na het eerste blok wordt fruit uitgedeeld. Na het tweede blok, zal de lunch beginnen waarna zij bij de lunch gezamenlijk zullen eten. De lunch zal volledig verzorgd zijn en er kan rekening gehouden worden met eventuele voedingseisen of allergieën. Na het derde blok zullen de kids voorzien worden van een snack. 

Om 17:00 uur zal het programma voorbij zijn. 

Voor welke kinderen?

De trainingen zijn voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar, jongens en meisjes!. Het is niet nodig om al in een voetbal team of vereniging aangesloten te zijn. Op basis van leeftijd en sportniveau worden de kinderen bij elkaar ingedeeld om een zo leuk mogelijke dag te hebben.

Aanmelden

Op het moment dat wij 150 aanmeldingen hebben kan het programma van start gaan! Meld nu snel je kinderen aan. Zie hieronder de tarieven en de voorlopige aanmeldpagina voor de vakantietraining.

vakantietraining tarieven

Ben je overtuigd?

Tarief

Sport & Spel

Donderdag 5 mei van 0900 tot 1700 uur
35 eenmalig
  • Lunch & drinken inbegrepen
  • Verschillende activiteiten
  • Fantastische ervaring
Popular
Aanmeldingen
1
Krentenbollen
1
Begeleiders
1
Limonade
1 Liter

Direct aanmelden