Ga naar de inhoud

Sport & Spel zomer 2021

Sport & Spel
zomer 2021

Lekker buiten Sport en spel

De hele dag sport & spel onder professionele begeleiding

In de Covid-19 crisis hebben wij ervaren dat het voor kinderen in alle leeftijden erg belangrijk is om in beweging te blijven. Na het onmetelijke succes van de zomertraining hebben wij besloten dit iedere vakantie door te gaan zetten en nu een aparte Sport en Spel dag te organiseren voor kinderen die geen lid zijn van een sportvereniging. Met deze betaalde dagen willen wij kinderen in de gelegenheid brengen om onder professionele begeleiding de schoolvakantie actief te kunnen bewegen. Of je nu lid bent van de voetbal, hockey, gym of tennis. Dat maakt niet uit. Zelfs als je nergens lid bent kun je mee doen!

woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober

Professionele begeleiding

 Door gebruik te maken van professionals willen wij graag de kinderen de mogelijkheid geven om te werken aan verschillende vaardigheden gedurende deze dag en veel verschillende sporten en activiteiten uit te proberen. Onder begeleiding van Juf Hannah & de reddingsbrigade gaan deze kinderen een fantastische dag tegemoet! 

Gediplomeerd

Al onze begeleiders zijn gediplomeerd

EHBO

Al onze begeleiders zijn voorzien van Kinder EHBO

VOG

Al onze begeleiders beschikken over een recente VOG verklaring

Sport & Spel

Na 4 achtereenvolgende sportweken te hebben georganiseerd hebben wij zeer veel ervaring met verschillende sporten en activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan:

Naast deze sporten hebben we ook Beachball, beachtennis, Twister, touwtrekken, Kubb, Molkky & een stormbaan. 

Voor welke kinderen?

De trainingen zijn voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar, jongens en meisjes!. Het is niet nodig om al in een voetbal team of vereniging aangesloten te zijn. Op basis van leeftijd en sportniveau worden de kinderen bij elkaar ingedeeld om een zo leuk mogelijke dag te hebben.

vakantietraining tarieven

Ben je overtuigd?

Tarief

Sport & Spel

Ieder dag van 0900 tot 1700 uur
35 per losse dag
  • Lunch & drinken inbegrepen
  • Verschillende activiteiten
  • Fantastische ervaring
Popular
Aanmeldingen
1
Krentenbollen
1
Begeleiders
1
Limonade
1 Liter

Direct aanmelden