Ga naar de inhoud

Zomervakantietraining 2021

Vakantietraining
12 t/m 16 juli 2021

Professionele begeleiding

Vijf dagen sporten onder professionele begeleiding

In de Covid-19 crisis hebben wij ervaren dat het voor kinderen in de leeftijd 7 t/m 13 erg belangrijk is om in beweging te blijven. Na het onmetelijke succes van de zomertraining hebben wij besloten dit iedere vakantie door te gaan zetten. Met deze betaalde training wil Schagen United kinderen in de gelegenheid brengen om onder professionele begeleiding de schoolvakantie door te kunnen trainen.

In deze training zullen wij een 5-daags programma aanbieden: 09:00 beginnen en 17:00 uur af te sluiten.

Maandag 08:45 – 17:00
Dinsdag 08:45 – 17:00
Woensdag 08:45 – 17:00
Donderdag 08:45 – 17:00
Vrijdag 08:45 – 17:00

Professionele trainers

Gedurende het seizoen is er voor de kinderen tussen de 7 en 16 jaar veel training door ouders en een carrousel training. Met deze trainingen willen wij graag een dagelijks programma aanbieden waarin de hele dag in het teken staat van sport. Door gebruik te maken van professionals willen wij graag de kinderen de mogelijkheid geven om te werken aan verschillende vaardigheden gedurende de vakantie. 

Gediplomeerd

Al onze trainers beschikken over KNVB trainings papieren

EHBO

Al onze trainers zijn voorzien van Kinder EHBO en reanimatie

VOG

Al onze trainers beschikken over een recente VOG verklaring

Sportweek

Om een gezonde afwisseling te creëren, zal de voetbalweek afgewisseld worden met andere sporten.  Dit omdat 8 uur per dag voetballen wellicht iets te veel gevraagd is. Daarom willen  wij gebruik maken van deze situatie om de kinderen in aanraking te brengen met andere sporten:

Dagindeling

Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag beginnen wij om 08:50 uur.  De dag zal verdeeld worden in vijf blokken. twee blokken sporten, één blok lunch en twee blokken sporten. 

Na de algemene start worden de kinderen verdeeld in verschillende groepen die apart van elkaar aan het dagprogramma gaan beginnen.  Na het eerste blok wordt fruit uitgedeeld. Na het tweede blok, zal de lunch beginnen waarna zij bij de lunch gezamenlijk zullen eten bij de Kantine. De lunch zal volledig verzorgd zijn en er kan rekening gehouden worden met eventuele voedingseisen of allergieën. Na het derde blok zullen de kids voorzien worden van een snack. 

Om 17:00 uur zal de vakantietraining afgelopen zijn. Op vrijdag zal er om 17:00 een gezamenlijke afsluiting zijn met Patat en Frikandellen. Geen macrobiotisch verantwoorde voeding, maar wel een leuke afsluiting van de week en het begin van het weekend.

Voor Keepers

Ben je keeper of wil je graag keeper worden? Laat het weten, dan zorgen wij ervoor dat je bij deze trainingsweek volledig voorbereid wordt en je keepers skills verbeterd worden!

Voor welke kinderen?

De trainingen zijn voor kinderen tussen de 7 en 16 jaar, jongens en meisjes!. Het is niet nodig om al in een voetbal team of vereniging aangesloten te zijn. Op basis van leeftijd en sportniveau worden de kinderen bij elkaar ingedeeld om een zo leuk mogelijke dag te hebben.

Losse dagen?

Wil je geen 5 dagen? maar 3 of maar 1 dag? dat kan. Geef bij de aanmelding op dat je liever losse dagen aanwezig bent. Voor een ieder wat wils.

Aanmelden

Op het moment dat wij 50 aanmeldingen hebben kan het programma van start gaan! Meld nu snel je kinderen aan. Zie hieronder de tarieven en de voorlopige aanmeldpagina voor de vakantietraining.

vakantietraining tarieven

Ben je overtuigd?