Ga naar de inhoud

Zomervakantietraining 2022

Vakantietraining
17 t/m 26 augustus 2022

Professionele begeleiding

Sporten onder professionele begeleiding

In de Covid-19 crisis hebben wij ervaren dat het voor kinderen in de leeftijd 6 t/m 13 erg belangrijk is om in beweging te blijven. Na het onmetelijke succes van de reeds georganiseerde trainingen hebben wij besloten om deze meivakantie en zomervakantie opnieuw te gaan organiseren. Met deze betaalde training wil KidsActive kinderen in de gelegenheid brengen om onder professionele begeleiding de schoolvakantie door te kunnen sporten.

Dagelijks bieden wij een  programma van 09:00 tot  15:00 uur.

Professionele trainers

Gedurende het seizoen is er voor de kinderen tussen de 6 en 16 jaar veel training door ouders en een carrousel training. Met deze trainingen willen wij graag een dagelijks programma aanbieden waarin de hele dag in het teken staat van sport. Door gebruik te maken van professionals willen wij graag de kinderen de mogelijkheid geven om te werken aan verschillende vaardigheden gedurende de vakantie. 

Gediplomeerd

Al onze trainers beschikken over KNVB trainings papieren

EHBO

Al onze trainers zijn voorzien van Kinder EHBO en reanimatie

VOG

Al onze trainers beschikken over een recente VOG verklaring

Sportweek

Om een gezonde afwisseling te creëren, zal de voetbalweek afgewisseld worden met andere sporten.  Dit omdat 8 uur per dag voetballen wellicht iets te veel gevraagd is. Daarom willen  wij gebruik maken van deze situatie om de kinderen in aanraking te brengen met andere sporten:

Dagindeling

Om 08:00 uur komen alle begeleiders samen om de dag door te nemen en voor te bereiden.  Om 08:30 verwachten wij de eerste kinderen op het complex. De dag zal verdeeld worden in vijf blokken. twee blokken sporten, één blok lunch en twee blokken sporten. 

Na de algemene start worden de kinderen verdeeld in verschillende groepen die apart van elkaar aan het dagprogramma gaan beginnen.  Na het eerste blok wordt fruit uitgedeeld. Na het tweede blok, zal de lunch beginnen waarna zij bij de lunch gezamenlijk zullen eten bij de Kantine. De lunch zal volledig verzorgd zijn en er kan rekening gehouden worden met eventuele voedingseisen of allergieën. Na het derde blok zullen de kids voorzien worden van een snack. 

Om 17:00 uur zal de vakantietraining afgelopen zijn. Op vrijdag zal er om 16:00 een gezamenlijke afsluiting zijn met Patat en Frikandellen. Geen macrobiotisch verantwoorde voeding, maar wel een leuke afsluiting van de week en het begin van het weekend.

Voor welke kinderen?

De trainingen zijn voor kinderen tussen de 6 en 16 jaar, jongens en meisjes!. Het is niet nodig om al in een voetbal team of vereniging aangesloten te zijn. Op basis van leeftijd en sportniveau worden de kinderen bij elkaar ingedeeld om een zo leuk mogelijke dag te hebben.

Aanmelden

KidsActive heeft reeds 3 jaar ervaring met het organiseren van Vakantietrainingen. Ondertussen zijn er bijna 2500 kinderen op de vakantietraining geweest en hebben zij met heel veel plezier meegedaan.

Meld direct jouw kind of kinderen aan op de onderstaande link!

vakantietraining tarieven

Ben je overtuigd?