Ga naar de inhoud

Paasfeest Toernooi

Paasfeest toernooi

Maandag 5 April

Aankomende maandag 5 april, tweede paasdag, gaat de Schagen United Feestcommissie het allerleukste paasfeest organiseren voor de onderbouw. Met veel voetbalwedstrijden, een heus mini toernooi en veel voetbal!

Op dit moment hebben wij een aantal super gave activiteiten welke gesponsord worden door de vereniging zelf en door de vrienden van Schagen United (Bij elkaar al € 500,-), daar hebben wij de volgende zaken van geregeld:

  • Opblaas voetbal boarding met 3 velden
  • Straatvoetbal boarding
  • Stormbaan van 17,5 meter
  • Opblaas dartboard van 5 meter hoog

Net als met onze andere activiteiten weten wij dat het altijd nog beter kan! Voor alle kinderen hebben wij snacks en drinken klaar staan. Maar om het een onvergetelijke pasen te laten worden willen wij het nog even iets meer aankleden. Daar hebben wij alleen iets meer fondsen voor nodig om dit te organiseren! Leuke prijzen, Paaseieren voor alle kinderen en misschien nog wat extra lekker te eten tijdens het paasfeest. Wil jij een bedrage leveren, klik dan hieronder.

Iedereen van de onderbouw mag mee doen. Wij hebben al veel teams die zich aangemeld hebben, maar begrijpen ook dat sommige teams niet komen. Mocht jouw team niet meedoen, maar wil je zelf toch wel mee doen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier.

Mocht je ergens over twijfelen, vragen hebben of op een andere manier een bijdrage willen leveren? Bel dan gerust naar dit nummer 0627005897 of mail naar jurre

Individueel inschrijfformulier

Mocht jouw team niet komen, maar wil je wel meedoen? Dat kan. Meld je hieronder aan en wij gaan jou indelen bij een van de aanwezige teams.